Alman vatandaş şifayı Fizyomer'de buldu

Alman vatandaş şifayı Fizyomer’de buldu
Donuk omuz rahatsızlığı yüzünden uzun bir süre hastane hastane gezen Alman vatandaşı Gabriele Christine Kurt, çareyi fizik tedavide ve rehabilitasyonda buldu.  Bir müddet önce sol omuzu incinen Gabriele Christine Kurt, yaklaşık...






Donuk omuz rahatsızlığı yüzünden uzun bir süre hastane hastane gezen Alman vatandaşı Gabriele Christine Kurt, çareyi fizik tedavide ve rehabilitasyonda buldu.


 



Bir müddet önce sol omuzu incinen Gabriele Christine Kurt, yaklaşık 6 ay boyunca sol omuzundan ve kolundan ilaç tedavisi gördü. Tedavi süresince sayısız doktorla görüşen ve birçok ilaç kullanan Kurt, ilaçlardan bir fayda görmedi. Ardından şikayetleri zamanla daha da artan Kurt, eşiyle birlikte Eskişehir’de bulunan Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yolunu tuttu. Burada alanında uzman doktorlar tarafından yapılan incelemeler sonucunda Gabriele’nin rahatsızlığının donuk omuz olduğu belirlendi. Tam 3 haftada eski sağlığına dönen Kurt, çok mutlu olduğunu söyledi. Kurt, "Sol kolumu bir müddet kullanamadım. 6 ay önce tedaviye başladık. Uyku uyuyamadım, çok sinirli oluyordum ve kolum çok ağrıyordu. Ben şimdi çok mutluyum, ağrım az kaldı onu da halledeceğiz. çok mutluyum, çok iyiyim" diye konuştu.

"DONUK OMUZ HASTANIN YAŞAM KONFORUNU DüŞüRüYOR"
Konuyla ilgili konuşan Tıbbi Direktör Uzm. Dr. Türkan Tünerir, tedavi sürecini anlattı. Tünerir, "Gabriele bize geldiğinde sol omuzu çok ağrıyordu ve hareket kısıtlılığı mevcuttu. Şikayetlerinin 6 ay önce başladığını ifade etti. 6 ay boyunca çeşitli doktorlara muayene olarak, ilaçlar kullandığını ve ilaçlardan fayda görmediğini söyledi. Bize geldiğinde incelemelerimiz sonucunda hastalığın donuk omuz olduğunu tespit ettik. Donuk omuz ağrı ve hareket kısıtlılığı ile karakterize bir hastalık. Hastanın yaşam konforunu çok düşürüyor. Bu hastalık farklı sebeplerden kaynaklı olabiliyor. Gabriele’nin omuzundaki rahatsızlık bir hareket sonucu incinmeden başlamış ve incinme sonrasında giderek şikayetler artmış. Omuz kapsülünde kalınlaşma ve kısalma nedeniyle donuk omuz gelişmiş" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.