Çocukların senfoni keyfi

Çocukların senfoni keyfi
Çocuklara klasik müziği sevdirmek için Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuklar ve Aileleri İçin Çok Sesli Gösteri’ miniklerin de şarkılara eşlik etmesiyle eğlenceli bir hâl aldı. Orkestra Şefi Musa Göçmen...

çocuklara klasik müziği sevdirmek için Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘çocuklar ve Aileleri İçin çok Sesli Gösteri’ miniklerin de şarkılara eşlik etmesiyle eğlenceli bir hâl aldı. Orkestra Şefi Musa Göçmen ile müzik tarzlarını ve enstrümanları tanıma fırsatı yakalayan çocuklar etkinlik sayesinde senfoni orkestrası gibi birlikte ve uyum içinde hareket etmenin önemini kavradı. çok sesli gösteride J. S. Bach, L.V. Beethoven, W. A. Mozart gibi yabancı bestekârların eserlerinin yanı sıra yerel eserler de seslendirildi. Etkinliğin sonunda çocuklarıyla birlikte hep bir ağızdan büyük bir coşku ve gururla İzmir Marşı’nı söyleyen aileler, çocuklar için bu gibi kültür sanat etkinliklerini düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Senfoni Orkestrası’nın gelecek haftaki konser programında ise her yıl büyük ilgi gören Film Müzikleri Konseri gerçekleştirilecek. 6 Aralık 2019 Cuma günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserin biletleri 1 günde tükenirken, Senfoni Orkestrası aynı konseri 7 Aralık 2019 Cumartesi günü Bilecik’te sanatseverler ile buluşturacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.