CHP'de kongre yer ve saatleri belli oldu

CHP’de kongre yer ve saatleri belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdülkadir Adar, kongre sürecine giren partilerinde kongre yerlerinin belli olduğunu açıkladı. İl Başkanı Abdülkadir Adar, yaptığı açıklamada, kongre döneminde olduklarını ve delege seçimlerini...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdülkadir Adar, kongre sürecine giren partilerinde kongre yerlerinin belli olduğunu açıkladı.
İl Başkanı Abdülkadir Adar, yaptığı açıklamada, kongre döneminde olduklarını ve delege seçimlerini bitirdiklerini söyledi.
Aldıkları karar neticesinde ilk olarak ilçe kongrelerini gerçekleştireceklerini belirten Abdülkadir Adar,
“15 Aralık tarihinde Altınsaray düğün salonunda Tepebaşı İlçemizin kongresini gerçekleştireceğiz. 22 Aralık tarihinde de Hasan Polatkan Salonunda Odunpazarı ilçemizin kongresini gerçekleştireceğiz.  Ocak ayının sonuna kadar ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız” dedi.
Bu kongre sürecinin sıradan olmaması gerektiğini vurgulayan Adar,
“Ben sürekli temas kurabildiğim arkadaşlara bu kongrelerin hangi anlama geldiğini ve CHP’yi büyütebilmenin yolunun da burada geçtiğini dilimin döndüğü kadar anlatmaya gayret ettim. Biz kongrelerde üzülerek söylüyorum parçalanarak çıkıyoruz. Bu kongre sürecinde parçalanmadan ama bütünleşerek çıkmanın yolunu bulmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.