Siftah Başkan Ataç'tan

Siftah Başkan Ataç’tan
  Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde hizmete giren Es Valentina Güzellik Merkezi’nin açılışına katılarak bol kazançlar diledi.  Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli girişimcilerin...

 


 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde hizmete giren Es Valentina Güzellik Merkezi’nin açılışına katılarak bol kazançlar diledi. 


 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli girişimcilerin işletme açma sevincine ortak olmayı sürdürüyor.


Başkan Ataç son olarak İsmet İnönü Caddesi üzerinde hizmete açılan Es Valentina Güzellik Merkezi’nin açılış törenine katılarak işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Ataç törende işletme sahipleri Gülcan Akarsoy ve Ahmet Akarsoy’a tebriklerini ileterek bol kazançlar temennisinde bulundu ve temsili siftah parası da takdim etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Eskişehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi özkara ile birlikte pasta kesti.


Ataç ayrıca hizmete açılan yeni işyerlerinin, istihdam ve kent ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti. İşletme sahipleri de Başkan Ataç’a katılımından dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.