Eldem Mağazasına yeni konsept

Eldem Mağazasına yeni konsept
 ELDEM Ticaret A.Ş. Bosch Eldem Konsepti ile yenilenen mağazasının açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.Hamamyolu Caddesi üzerinden bulunan mağazanın açılış törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Büyükşehir...

 


ELDEM Ticaret A.Ş. Bosch Eldem Konsepti ile yenilenen mağazasının açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.


Hamamyolu Caddesi üzerinden bulunan mağazanın açılış törenine Eskişehir Valisi özdemir çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ile iş, ticaret, sanayi, spor ve basın dünyasından da yoğun katılım oldu.


Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eldem, yaptığı açılış konuşmasında, bu mutlu günlerinde yanlarında olarak, mutluluklarını paylaştıkları için katılımcılara teşekkür etti.


Eldem ticaret olarak beyaz eşya perakende ticaretinde 41 yılı geride bıraktıklarını kaydeden Ali Eldem, “Şu anda Eskişehir’de kenar semtlerimiz olmak üzere Esentepe’de, çamlıca’da, Emek Mahallesi de dahil olmak üzere18 noktada ticaretimizi sürdürüyoruz. 2018 yılından bu yana ülkemizin içinde bulunduğu dar boğaza rağmen her altı ayda bir şube açtık. Bunlardan en son açtığımız Espark’da, çamlıca’da, İki Eylül Caddesi, Sakarya Caddesindeki şubelerimizi faaliyete geçirdik. Bütün bu şubelere tek tek açılış yapamamıştık. Bosh’un Global konsept mağazasının açılmasıyla birlikte sizlere müjdelemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Konsept mağazanın özelliği biliyorsunuz dünyada el ticaret hızla gelişiyor. Tüketiciler de mağazalarda bire bir görmek, dokunmak istiyorlar. Konsept mağazanın özelliği bütün ürünlerin çalışır vaziyette olmuş olması. Tüketiciler mağazanın içerisinde bu beğenilerini ön plana çıkararak satın alma ile ilgili tercihlerini bizim mağazamızdan yapma imkanına kavuşmuş olacaklardır. Anadolu’da ikincisi oldu” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından katılımcılar mağazayı gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.