Eskişehir'de Dijital Anadolu Proje Toplantısı

Eskişehir’de Dijital Anadolu Proje Toplantısı
 MARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Emeksiz ile ESİAD Başkanı Aydın Bandırma gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek 5 Aralık’taki toplantıya dair bilgiler verdiler.Kısa adı MARSİFED olan Marmara ve İç Anadolu...

 


MARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Emeksiz ile ESİAD Başkanı Aydın Bandırma gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek 5 Aralık’taki toplantıya dair bilgiler verdiler.


Kısa adı MARSİFED olan Marmara ve İç Anadolu İş Adamları Federasyonu Başkan Yardımcısı Kamil Emeksiz ile Eskişehir İş Adamları Derneği Başkanı Aydın Bandırma İstikbal Gazetesi’ni ziyaret etti.


Ziyaretleri sırasında Yazı İşleri Müdürümüz Murat Taşkın ile bir araya gelen ikili, TüRKONFED tarafından 5 Aralık’ta Eskişehir’de düzenlenecek toplantıyla ilgili bilgiler vererek çağrıda bulundular.


ESKİŞEHİR’DE öNEMLİ BULUŞMA


2018 yılında başlatılan, TüRKONFED ve Türkiye İş Bankası işbirliğiyle yürütülen Dijital Anadolu Projesi ile ilgili Eskişehir’de yapılacak olan toplantı hakkında bilgiler veren Emeksiz ve Bandırma tüm Eskişehirlileri bu önemli organizasyona davet ettiler.


Bu yıl Denizli, Elazığ ve Diyarbakır’da düzenlenen Dijital Anadolu Projesi 2019 yılı kapanış toplantısı, 5 Aralık’ta Eskişehir’de düzenlenecek.


Açılış konuşmalarını Eskişehir Valisi özdemir çakacak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, TüRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek ve MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.