Gazi MTAL'de Hz. Peygamber anıldı

Gazi MTAL’de Hz. Peygamber anıldı
Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Peygamberimizi anma programı düzenlendi.Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan...

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Peygamberimizi anma programı düzenlendi.


Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı, insani, vicdani ve ahlaki değerlerin aile ortamında doğup geliştiğini, sağlıklı ve güçlü bir toplumun kuvvetli aile bağları ile kurulabileceğini, bunun için de Peygamberimizin hayatının örnek alınması gerektiğini belirtti. Törende konuşan Müftü Yardımcısı İbrahim çayır, Peygamberimizin ve dinimizin aileye verdiği önemi, bireylerin iyi bir aile hayatı için görev ve sorumluluklarını anlattı.


Programın sonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülkerim çömçe, programın hazırlanmasına katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Konuklara gül ve lokum ikramının yapıldığı Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa özdemir, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Aracı ve İl Müftü Yardımcısı Fatma Adsoy katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.