Seçer ve Kocatürk'ten Başkan Ataç'a ziyaret

Seçer ve Kocatürk’ten Başkan Ataç’a ziyaret
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TÜYAP Genel Müdür yardımcısı Server Seçer ve Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk ile makamında bir araya geldi.Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TÜYAP...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TüYAP Genel Müdür yardımcısı Server Seçer ve Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk ile makamında bir araya geldi.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TüYAP Genel Müdür yardımcısı Server Seçer ve Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk’ü makamında ağırladı.


Ziyarette Seçer ve Kocatürk, Başkan Ataç’a bu yıl 2.’sini 10 Aralık tarihinde gerçekleştirecekleri Eskişehir Kitap Fuarı hakkında bilgiler verdi. Kocatürk, “Tepebaşı’nın çok önemli bir kültür-sanat merkezi olduğunu düşünüyoruz. Sayın Ahmet Ataç Başkanımızı ziyaret ederek fuarımız hakkında bilgiler vermek istedik. çünkü şehirlerde düzenlenen kitap fuarlarının başarılı olabilmesinde yerel yönetimlerin desteği çok önemlidir. Bu çalışmalarımıza verdiği desteklerden dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ataç ise “Bu yıl 2.’si düzenlenecek Eskişehir Kitap Fuarı organizasyonu için sizlere başarılar diliyorum. Kitap fuarlarının, kentlere kültürel anlamda önemli katkılar sağlıyor. Fuarlardaki hareketlilik ve konuk yazarların söyleşileri gibi etkinliklerin, okuma oranlarına da olumlu yansımaları oluyor. Biz belediyeler de kitap fuarları düzenlenmesinden dolayı mutluyuz. İnanıyorum ki Eskişehir halkı da kitap fuarına üst düzeyde ilgi gösterecektir, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.