EOSB'den sokaktaki canlar için komisyon

EOSB’den sokaktaki canlar için komisyon
 Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi sokaktaki dostlar için hareket geçti. Türkiye’de bir ilke imza atan  EOSB yönetimi, OSB’de faaliyet gösteren şirketlerde çalışan işverenlerden oluşan  gönüllüler ile birlikte  ‘Sokak...

 


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi sokaktaki dostlar için hareket geçti. Türkiye’de bir ilke imza atan  EOSB yönetimi, OSB’de faaliyet gösteren şirketlerde çalışan işverenlerden oluşan  gönüllüler ile birlikte  ‘Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu’ kurdu. 


 


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi kentin ekonomik kalkınmasına katkı sunarken Eskişehir’e değer katan sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor. çalışan annelere yönelik Yaşam Merkezi içinde kreş, engelli bireylerin üretime katkı sunması  için Engeliler Montaj Atölyesi ve sanayiye nitelikli eleman kazandırmak için teknik lise gibi önemli projelere imza atan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’deki OSB’ler içerisinde ise bir ilke imza attı. EOSB, sokaktaki canları korumak için ‘Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu’ kurdu. Oluşturulan komisyon ile birlikte OSB sınırları içerisinde yaşamını sürdüren sokak hayvanlarının barınma ve beslenme gibi tüm ihtiyaçları karşılanacak.


40 KİŞİLİK HEYETTEN OLUŞTU 


Yaklaşık bir aydır yürütülen saha  çalışması sonucunda organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde yaklaşık 800 başıboş sokak hayvanı tespit edildi. Tamamlanan çalışmalar sonrası EOSB yönetimine bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek olan  ‘Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu’ kuruldu. 40 kişilik heyetten oluşan ve tüzüğü oluşturulan komisyonda Başkan Vekili Metin Saraç ve Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Ayva da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.