Süleyman Çakır'a Odunpazarı'ndan vefa

Süleyman Çakır’a Odunpazarı’ndan vefa
 Odunpazarı Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı 22’nci birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste görüşülen gündem maddelerinden biri de yeni...

 


Odunpazarı Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı 22'nci birleşim 1'inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste görüşülen gündem maddelerinden biri de yeni parklara isim verilmesini içeren madde idi. Bu gündem maddesinin kabulü ile Alanönü Mahallesi Yağlı Sokak’ta yapılan parkın adı Hacı Süleyman çakır oldu.


Odunpazarı Belediye Meclisi’nin bu toplantıda misafirleri vardı. Etkin Koleji öğrenci Meclis Başkanı ve üyeleri ile Süleyman çakır Kız Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Başkanı İbrahim İpek ve Süleyman çakır'ın torunu Reşat çakır meclise katılarak, toplantıyı takip etti.


8 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında en çok dikkat çeken gündem maddesi, ihtiyaç fazlası 2 greyderin Odunpazarı Belediyesi tarafından Mahmudiye ve Han Belediyeleri’ne bedelsiz devredilmesi ile ilgili gündem maddesi oldu. Mecliste görüşülen gündem maddelerinden 7’si oy birliği, 1 gündem maddesini de oy çokluğu ile kabul edildi. 


Mecliste görüşülen gündem maddelerinden biri de yeni parklara isim verilmesini içeren madde idi. Bu gündem maddesinin kabulü ile Alanönü Mahallesi Yağlı Sokak’ta yapılan parkın adı Hacı Süleyman çakır oldu.


AİLEM VE ŞAHSIM İçİN GURUR VERİCİ


Meclis toplantısına katılan Süleyman çakır Kız Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Başkanı İbrahim İpek, söz alarak konuşması yaptı. İpek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve meclis üyelerine teşekkür etti. Süleyman çakır'ın torunu Reşat çakır dedesinin adının bu parkta yaşayacak olmasının ailesi ve kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, Başkan Kurt’a ve meclis üyelerine teşekkür etti.


“BİR VEFA BORCU”


Askerlik Şubesi’nin ön tarafına bulunan parka Süleyman çakır’ın adının verilmesinin bir vefa borcu olduğunu ifade eden Başkan Kurt, bu borcu ödediklerini dile getirdi. Gerçekleştirilen meclis toplantısının 2019 yılının son toplantısı olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, herkese sağlıklı, mutlu yıllar diledi.


Meclis sonunda Etkin Koleji öğrenci Meclisi üyesi Sevva Halime Tekoğlu’da bir konuşma yaparak hayata geçirdikleri projelerden söz etti.


Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 2 Ocak 2020 Perşembe Günü saat 17.30’da yapılmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.