Efsane Cuma tepkisi

Efsane Cuma tepkisi
 Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, ‘Efsane Cuma’ adı altında yaygınlaşan internet alışverişlerinin esnafın işini zora soktuğunu söyleyerek, vatandaşı uyardı.Son günlerde yaygınlaşmaya...

 


Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, ‘Efsane Cuma’ adı altında yaygınlaşan internet alışverişlerinin esnafın işini zora soktuğunu söyleyerek, vatandaşı uyardı.


Son günlerde yaygınlaşmaya başlayan internet üzerindeki alışverişlerinküçük esnafın işlerini olumsuz yönde etkilediğini belirten Ali Sefa Şen,


“Biz bu vakte kadar hep söyleyegeldik, halkımıza evinden çıkarken kesinlikle bizim esnafımıza gelmelerini, esnafımıza uğramalarını, esnafımızı tercih etmelerini, ürün kalitelerini, fiyatlarını, modeline hep bakmalarını tavsiye ettik” dedi.


Bu tavsiyeyi yaparken AVM’lere karşı küçük esnafı tercih etmelerini istediğini dile getiren Şen,


“Bunun yanında son günlerde ciddi manada internet üzerinden alışverişlerde olmaya başladı. Tabi bu alışverişlerde vatandaşlarımız ciddi manada sıkıntıya düşüyorlar. Beklediği ürünler, istediği ürünler çoğu zaman gelmiyor. Tekstil ürünlerindeki tercihlerini esnafımızdan yana yapmalarını istiyoruz. İnternet üzerinden yapılan satışların hele giysilerde çok da sağlıklı olduğuna inanmıyorum. ‘Efsane Cuma’ diye bir alışveriş günü ortaya çıktı. Bu alışveriş gününde pek çok kurumsal firmalardan mesaj bizlere geldi. Efsane Cuma’ya inanmayın. Pek çok kurumlar üzerine daha önceden ilave ettikleri fiyatları, artışları daha sonra bu isim altında indirim yaparak halkımıza sunmaya çalıştılar. Halkımızın bu konuda dikkatli olmalarını öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.