DP "Hedefimiz daha da güçlenmek"

DP “Hedefimiz daha da güçlenmek”
Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ural Çakır, geçen hafta Pazar günü Ankara’da gerçekleştirdikleri genişletilmiş temsilciler meclisi ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, toplantı hakkında bilgi verdi. Demokrasinin,...

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ural çakır, geçen hafta Pazar günü Ankara’da gerçekleştirdikleri genişletilmiş temsilciler meclisi ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, toplantı hakkında bilgi verdi.
Demokrasinin, özgürlüklerin, üreticinin, çiftçinin, köylünün partisi olan Demokrat Parti’yi güçlendirmek adına toplandıklarını kaydeden çakır, “4 binin üzerinde bir katılım vardı. Demokrat Parti’nin hedefi kadınlarla, gençlerle, demokrasiye özlem duyan herkes ile güçlenmek ve Türkiye’ye yarım kalan demokrasiyi getirmektir. Yeniden özgür, adaletli, konuşabilir bir Türkiye’yi yaratmaktır” dedi.
Genel Başkanları Gültekin Uysal’ın konuşmasında vurguladığı satır başlarını da aktaran çakır, “Milletin sıkıntıları son bulsun ki Türkiye özgür olsun. Devlet başkanlığı ile siyasi parti başkanlığı ayrılmalı ki Türkiye özgür olsun. Bütçe yapma hakkını yeniden TBMM’ye verelim ki Türkiye özgür olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.