Belediye Başkanı Şahin "Büyükerşen sayesinde hayallerim gerçekleşti"

Belediye Başkanı Şahin “Büyükerşen sayesinde hayallerim gerçekleşti”
Her hafta sahnelediği başarılı performanslar ile sanatseverlere müzik dolu akşamlar yaşatan Senfoni Orkestrası, şehir dışında da verdiği konserlerde büyük ilgi görüyor. Son olarak geçtiğimiz akşam Eskişehirlilerle buluşan...

Her hafta sahnelediği başarılı performanslar ile sanatseverlere müzik dolu akşamlar yaşatan Senfoni Orkestrası, şehir dışında da verdiği konserlerde büyük ilgi görüyor. Son olarak geçtiğimiz akşam Eskişehirlilerle buluşan Film Müzikleri Konseri, bu kez Bilecikli sanatseverler için tekrar seslendirildi. Bilecik Şeyh Edebali Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve biletleri 3 günde tükenen konserde Bilecikliler ilk kez senfoni orkestrası dinleme fırsatı yakaladı. Şef Patrick Souillot öncülüğünde Star Wars, James Bond, Görevimiz Tehlike gibi dünyaca ünlü filmlerin müziklerini seslendiren Senfoni Orkestrası, konser sonunda Bilecikliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Konser sonunda sahneye çıkan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin "Güzel kentimiz Bilecik için bugün tarihi bir akşam. çünkü tarihimizde ilk kez senfoni orkestrası konserine ev sahipliği yapıyoruz. Bu benim bu kent için hayallerimden biriydi. Bu hayalimin gerçekleşmesine vesile olan belediyecilikte örnek aldığımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi komşu şehrimizin böylesine güzel, birbirinden başarılı sanatçıları olan bir orkestrası var. Sayın Hocamla görüşmemizde Eskişehir'in kültür sanat çalışmalarından Bilecik olarak yararlanmak istediğimizi söyleyince bir an bile tereddüt etmeden seve seve destek olacaklarını ifade etti. İşte bugün de özel bir konserle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bizlerle bir arada. Ben hayalimi gerçekleştiren ve bizleri bu güzel orkestra ile buluşturan Sayın Yılmaz Büyükerşen'e çok teşekkür ediyorum. Şehir dışı programı nedeniyle bugün aramızda değil ancak ilerleyen zamanlarda başka bir etkinlikte o da bizlerle olacak. Bir teşekkürü de birbirinden başarılı Türkiye'nin en genç senfoni orkestralarından biri olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'na etmek istiyorum. Eskişehirliler sizlerle ne kadar gurur duysa azdır!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.