Mihalıççık'ta anlamlı bağış

Mihalıççık’ta anlamlı bağış
  Mihalıççıklı hayırsever Ömür Şan, Avukat Alime Zafer Çorum aracılığıyla ilçe merkezindeki  arsasını Mihalıççık Belediyesine bağışladı.Bağışlanan arsanın tapusunu ilçe Belediye Başkanı Haydar Çorum’a teslim...

 


 Mihalıççıklı hayırsever ömür Şan, Avukat Alime Zafer çorum aracılığıyla ilçe merkezindeki  arsasını Mihalıççık Belediyesine bağışladı.


Bağışlanan arsanın tapusunu ilçe Belediye Başkanı Haydar çorum’a teslim eden Avukat Alime Zafer çorum “Müvekkilim ilçe merkezindeki arsasını Belediye Hizmetlerinde kullanılmak üzere şahsım vasıtasıyla ilçe Belediyemize bağışlamıştır. Kendisine yaptığı bağıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Bağışlanan arsa hakkında konuşan Mihalıççık  Belediye Başkanı Haydar çorum da , “Mihalıççıklı hayırsever ömür Şan hanımefendinin ilçe merkezindeki arsasını Belediyemize bağışlaması bizleri çok sevindirdi.. Kendisinin adını yaşatacak faydalı bir proje ile belediyemiz bu arsayı değerlendirecektir. Kendisine Belediyemiz ve Mihalıççık halkı adına teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.