Eskişehir birleşiyor

Eskişehir  birleşiyor
  İlklerin şehri Eskişehir yine bir ilki gerçekleştirerek bir araya geliyor. Eskişehir’deki 42 Oda, Borsa, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, OSB, Sanayi Siteleri, İş İnsanları Dernekleri, Girişimciler Kurulu, Gazeteciler...

 



İlklerin şehri Eskişehir yine bir ilki gerçekleştirerek bir araya geliyor. Eskişehir’deki 42 Oda, Borsa, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, OSB, Sanayi Siteleri, İş İnsanları Dernekleri, Girişimciler Kurulu, Gazeteciler Cemiyeti başkanları Eskişehir Sanayi Odası Meclis Salonunda bir araya geldi.


 


Pek çok konuda birlikte hareket etme kararı alan başkanlar “Eskişehir İş Konseyi”nin kurulması için prensip kararı aldı. Yapılan ilk toplantıda ise, “Eskişehir İş Konseyi”nin anayasasının belirlenmesine de karar verildi.  



Eskişehir lobisinin oluşturulması noktasında önemli bir adım atıldığını ifade eden Eskişehir iş hayatının başkanları, “Eskişehir İş Konseyi” ‘nin tüm kurumların ortak projesi olacağını ve böylece Eskişehir’de arzulanan birlik ve beraberlik içinde ciddi bir yol kat edileceğini vurguladılar.  
öZNESİ ESKİŞEHİR    
Yapılan ilk toplantıda “Eskişehir İş Konseyi”nin, Eskişehir’in kalkınması ve gelişmesi için çalışacağı belirtildi. Hangi dünya görüşünden olursa olsun, bireysel siyasi fikir ve görüşlerini bir kenara bırakarak Eskişehir’i merkezine alan “Eskişehir İş Konseyi”, kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile ekonomik ve siyasi gelişmelere yön verebilen, Türkiye ve küresel düzeyde ekonomisi güçlü çağdaş bir Eskişehir için faaliyetlerde bulunacak.
“Eskişehir İş Konseyi”, siyaset üstü bir yapıda, kurumların somut taleplerine öncelik verecek. Kişisel rekabet değil, Eskişehir’in çıkarları öncelikli olacak. Kurumların tek başına kifayet edemediği, ancak bir güç birliği ile üstesinden gelinebilecek Eskişehir konularını oluşturmak, en önemli görev olacak.
HER KESİMDEN KATILIM SAĞLANDI


Eskişehir İş Konseyi Kurucular Toplantısına TOBB’a bağlı oda ve borsaların başkanları, Eskişehir Esnaf Sanatkârlar Odaları birliğine bağlı odaların başkanları, Sanayi Bölgeleri ve sitelerinin başkanları, Meslek Odaları başkanları, İş İnsanları Dernekleri başkanları, Gazeteciler Cemiyeti ve Genç Girişimciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.