KOSGEB'den bilgilendirme

KOSGEB’den bilgilendirme
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanlığı ile Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) işbirliğince düzenlenen seminer ev sahibi oda başkanı Neşet Ertoy’un...

Küçük ve Orta ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanlığı ile Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) işbirliğince düzenlenen seminer ev sahibi oda başkanı Neşet Ertoy’un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.


“Yurt Dışı Pazar Destek Programı, ihracatta Vergi İndirimleri ve Teşvikleri” konulu seminerde, ülke ekonomisinde yaşanan sıkıntılara değinen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertoy “ülke ekonomisinde yaşanan sıkıntılar şu an kronik hale geldi. Her 3 veya 5 yılda bir ekonomik kriz yaşamaktayız. Bunun en önemlilerinden biri cari açıktır yani her dönem ithalatımızın ihracatımızdan fazla olmasıdır. Cari açığın azaltılması veya hayal bile olsa, cari fazlanın oluşturulması için yapılacak en önemli düzenlemelerden birisi küresel pazarda daha güçlü işletmeler yaratılmasına destek olmaktır ”dedi.


KOSGEB, Eskişehir Müdürü Tarık Yılmaz’da sağlanan destek konularında katılımcılara bilgi aktardı. Seminere konuşmacı olarak davet edilen KOBİ Uzmanı Funda Şahin ile Orhan Daşdemir, Yurt Dışı Pazar Destek Programı, Yeminli Mali Müşavir Burçin Acar’da İhracatta Vergi İndirimleri ve Teşvikleri konularında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.