Büyükerşen'e kitap fuarında büyük ilgi

Büyükerşen’e kitap fuarında büyük ilgi
Geçtiğimiz gün kapılarını açan ve binlerce Eskişehirlinin ziyaret ettiği Eskişehir 2. Kitap Fuar alanını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ziyaret etti. Fuar hakkında TÜYAP yetkililerinden bilgiler alan...

Geçtiğimiz gün kapılarını açan ve binlerce Eskişehirlinin ziyaret ettiği Eskişehir 2. Kitap Fuar alanını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ziyaret etti. Fuar hakkında TüYAP yetkililerinden bilgiler alan Başkan Büyükerşen, belediye olarak kitap fuarına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.


Fuar alanını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Başkan Büyükerşen de kitapevlerinin stantlarını ziyaret ederek kitapları inceledi.


Geçtiğimiz gün kapılarını açan ve binlerce Eskişehirlinin ziyaret ettiği Eskişehir 2. Kitap Fuar alanını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ziyaret etti. Fuar hakkında TüYAP yetkililerinden bilgiler alan Başkan Büyükerşen, belediye olarak kitap fuarına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Büyükerşen “çocuklara ve gençlere verilebilecek en güzel yılbaşı hediyesinin kitap olduğunu düşünüyorum” diyerek Eskişehir 2. Kitap Fuarı’nın açılmasında emeği geçenleri tebrik etti.


ADETA TIKLIM TIKLIM


Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Eskişehir Ticaret Odası işbirliği, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Eskişehir 2. Kitap Fuarı’na kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.


Milli Eğitim Müdürlüğü, özel okullar ve üniversitelerin desteğiyle öğrencilerin büyük katılım gösterdiği ve 15 Aralık 2019 Pazar akşamına kadar kapıları açık olan fuar, tüm kitap tutkunlarını buluşturmaya devam edecek.


Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan ve kitap şenliğine dönüşen Eskişehir 2. Kitap Fuarı’nda kitapseverler için her gün birbirinden farklı etkinlikler düzenleniyor. Panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerine ev sahipliği yapan fuarda düzenlenen imza günleriyle yüzlerce yazar okurlarıyla buluşuyor.


Panel, söyleşi ve imza günlerinin tüm hızıyla sürdüğü fuarda, bugün de fuar ile aynı yerleşkede bulunan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapılacak. 


Girişin ücretsiz olduğu Eskişehir Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 15 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.