EAL Erasmus Projelerine başladı

EAL Erasmus Projelerine başladı
  Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus+Stratejik Okul Ortaklığı kapsamındaki  "European Values With Manga (Manga ile Avrupa Değerleri)" projesinin ilk toplantısı Eskişehir’de gerçekleşti. Odunpazarı Mustafa Kemal Atatürk...

 


 


Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus+Stratejik Okul Ortaklığı kapsamındaki  "European Values With Manga (Manga ile Avrupa Değerleri)" projesinin ilk toplantısı Eskişehir'de gerçekleşti.


 


Odunpazarı Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Lisesi ortaklığında gerçekleşen toplantıya Yunanistan, Romanya, Portekiz ve İngiltere'den öğretmenler katıldı. 


Proje katılımcıları bir hafta boyunca Web 2.00 araçlarının kullanılması, animasyon programları konusunda eğitim aldılar. Eskişehir’de bulundukları süre EAL’yi de ziyaret eden katılımcılara okul öğrenciler tarafından tanıtıldı, İngilizce öğretmeniAyşe ürkel boz Tarafından E-Twinning kullanımı konusunda bir bilgilendirme semineri verildi.


Eğitimlerin yanı sıra resmi toplantılar da gerçekleştiren katılımcılar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum ziyaretleri ve eğitimlerin yanısıra konuklara mini bir Eskişehir turu yaptırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.