Eskişehir'e 3 Bin Konut

Eskişehir’e 3 Bin Konut
 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 100 Bin Konut Projesi kapsamında Eskişehir’e 3 Bin sosyal konut yapılacağı öğrenildi. Eskişehir’e yapılacak olan konutlardan edinmek isteyenler ise başvurularını 15 Aralık- 15...

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 100 Bin Konut Projesi kapsamında Eskişehir’e 3 Bin sosyal konut yapılacağı öğrenildi.


 


Eskişehir’e yapılacak olan konutlardan edinmek isteyenler ise başvurularını 15 Aralık- 15 Ocak tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 100 bin konut projesinin Eskişehir ayağında 3000 konut yapılacağı öğrenildi. Yapılacak olan konutlardan faydalanmak isteyen Eskişehirliler  ise15 Aralık- 15 Ocak tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine başvuru yapabilecek.


BAŞVURU ŞARTLARI NELER?


T.C. vatandaşı olmak,  Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olmak,  TOKİ’den konut satın almamış olması ve idareden konut kredisi kullanmamış olmak, Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölüm veya müstakil bir konutu (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) bulunmamak, Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olmak, Aylık hane halkı geliri net 5 bin 500 TL’nin üstünde olmamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.