Aynı sınıfta 5 ikiz öğrenci

Aynı sınıfta 5 ikiz öğrenci
 Eskişehir’de eğitim ve öğretim veren Plevne Özel İdare Orta Okulunda 6 ikiz öğrenci bulunuyor. 6 ikizin 5’inin aynı sınıfta diğerinin ise başka bir sınıfta bulunduğu öğrenildi. Çankaya Mahallesinde yer alan Plevne Özel...

 


Eskişehir’de eğitim ve öğretim veren Plevne özel İdare Orta Okulunda 6 ikiz öğrenci bulunuyor. 6 ikizin 5’inin aynı sınıfta diğerinin ise başka bir sınıfta bulunduğu öğrenildi.


 


çankaya Mahallesinde yer alan Plevne özel İdare Orta Okulunda öğrenim gören 6 ikizin 5’inin aynı sınıfta diğerinin ise başka bir sınıfta bulunduğu öğrenildi. 2’sinin tek yumurta ikizi diğerlerinin ise çift yumurta ikizi olduğunu belirten öğretmenleri, ikizleri ayırmakta güçlük çektiklerini söyledi.


Okulda ilgi odağı haline gelen ikizlerin zaman, zaman bir araya geldiklerini de ifade eden sınıf öğretmenleri “Bu yıl okulumuza 6 ikiz öğrenci kayıt yaptırdı.4 tanesi aynı sınıfta eğitim görüyor. İsimlerini sürekli karıştırıyoruz. öğrenemedik diye bazıları bize kızıyor. Birbirlerinden ayırt etmeye de zorlanıyoruz. Hepsi de derslerinde başarılı öğrenci. Birbirleriyle adeta derslerinde başarılı olabilmek için yarışıyorlar” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.