Pazarcı isyanda

Pazarcı isyanda
Pazarcı esnafı işlerin günden güne kötüye gittiğini söylerken, “Ben bundan 5 sene önce burada günlük 3 ton mal satıyordum şimdi 300 kilo mal satıyorum. O kadar etkilendi” dedi.Pazarcı esnafı Emin Özkaya,  meyve fiyatlarının...

Pazarcı esnafı işlerin günden güne kötüye gittiğini söylerken, “Ben bundan 5 sene önce burada günlük 3 ton mal satıyordum şimdi 300 kilo mal satıyorum. O kadar etkilendi” dedi.


Pazarcı esnafı Emin özkaya,  meyve fiyatlarının bu yıl ucuz gittiğini söyledi.  Bir buçuk lira ile 7 lira arasında meyve fiyatlarının değiştiğini vurgulayan özkaya, “En pahalı Deveci armudumuz var, 6 lira. Elma lira, nar 6 lira. Bu aralıkta gidiyor” dedi.


Son günlerde pazara ilginin azaldığını kaydeden özkaya, “Millet geçim derdi, çoğu ev, çoğu yakıt, çoğu okul derdinde derken bizim Pazar devede kulak kalıyor.  Meyveyi yüzeysel, tadımlık alıp geçiriyor.  Eski günlerdeki gibi satış yok. Ben bundan 5 sene önce burada günlük 3 ton mal satıyordum şimdi 300 kilo mal satıyorum. O kadar etkilendi. Mahalle pazarları da öyle. Perşembe pazarındaydım. Orası bile kan ağlıyor. Fiyatlar ucuz olmasına rağmen, yarı yarıya düşmesine rağmen alım yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.