Bu merkeze engel giremiyor

Bu merkeze engel giremiyor
Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşların ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla açılan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, 18 yaş ve üzeri zihinsel engellilerin ve alzheimerlı bireylerin spor, müzik,...

Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşların ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla açılan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, 18 yaş ve üzeri zihinsel engellilerin ve alzheimerlı bireylerin spor, müzik, drama, mutfak becerileri, el işi gibi atölyelerle güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor. Zihinsel engelli ve alzheimerlı vatandaşların kişisel bakımının da sağlandığı merkezde yetkililer, her bireyin kendi özel odasının olduğunu, hemşire ve hasta bakıcılar yardımıyla merkeze gelenlerin günlük hayat becerilerini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.
Engelli bireylerin ulaşımının da Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandığı merkezde Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi yetkilileri,  merkez hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların 0222 322 00 42’nolu telefonu arayarak Engelli Gündüz Yaşam Merkez’ine ulaşabileceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.