Çarşıda Yılbaşı havası esiyor

Çarşıda Yılbaşı havası esiyor
Esnaf umudunu yılbaşı öncesine bağladı. Eskişehir’de birçok mağaza yeni yıl öncesi başlayan alış veriş trafiğinden nasibini almak için birbirinden farklı indirim kampanyaları düzenledi. Yeni yıla sayılı günler kala...

Esnaf umudunu yılbaşı öncesine bağladı. Eskişehir’de birçok mağaza yeni yıl öncesi başlayan alış veriş trafiğinden nasibini almak için birbirinden farklı indirim kampanyaları düzenledi. Yeni yıla sayılı günler kala sevdiklerine hediye almak isteyenler şimdiden mağazaları hareketlendirdi.
2019 yılını geride bıraktığımız yeni yılı karşılamaya sayılı günlerin kalması üzerine özellikle hediyelik eşya satan işyerleri vitrinlerini yılbaşına hazırladı. Rengârenk süs ve ışıklar ile donatılan mağazalar geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir müşteri akınına uğradı. Havanın da iyi olmasını fırsat bilen vatandaşlar, yılbaşında sevdiklerine alacakları hediyeleri de şimdiden almaya başlarken bazıları da internet üzerinden m sipariş vermeye başladı. Şehrin işlek cadde ve sokakları da yeni yılın sembolü olan Noel Babalar ile donatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.