Kent Konseyi'ne Balıkesir'den ziyaretçiler

Kent Konseyi’ne  Balıkesir’den ziyaretçiler
Balıkesir Altıeylül Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Kadın Meclisi Başkanı Sühendan Koparal ile görüşen Altıeylül Kent Konseyi üyeleri,...

Balıkesir Altıeylül Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi’ni ziyaret etti.
Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Kadın Meclisi Başkanı Sühendan Koparal ile görüşen Altıeylül Kent Konseyi üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi’nin çalışmaları ile örnek olduğunu söylediler. Altıeylül Kadın Meclisi Başkanı özge özalp Güneri Başkan Akçasoy’a faaliyetleri hakkında bilgiler vererek “Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Konseylerin kuruluş amacına uygun ve tüm kesimi kucaklayan çalışmalarınızı bizzat gelerek sizlerden dinlemek ve fikir alışverişinde bulunmak istedik. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyoruz.”dedi.
Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçasoy ise konseyler arası fikir alışverişine son derece önem verdiğini vurgulayarak “Kent konseyleri ortak aklın adresleridir. Bizler de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmeye gayret ediyoruz. Tecrübelerimizi paylaşmak ve sizlerle fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun eder. Desteğe her zaman hazırız.”ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kadın Meclisi Başkanı Sühendan Koparal, meclis çalışmaları hakkında bilgiler vererek, soruları cevapladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.