Operatörlüğe kadın eli değdi!

Operatörlüğe kadın eli değdi!
Erkek Mesleği olarak bilinen İş makinası operatörlüğüne Eskişehirli kadınlar el attı. Es Yalçın İş Manikaları açtığı kursta kadın operatörlere eğitim veriyor.Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Es Yalçın İş Manikaları...

Erkek Mesleği olarak bilinen İş makinası operatörlüğüne Eskişehirli kadınlar el attı. Es Yalçın İş Manikaları açtığı kursta kadın operatörlere eğitim veriyor.


Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Es Yalçın İş Manikaları Kurs Yetkilisi Eran Ezentaş, Eskişehir’de çeşitli firmalarda çalışan kadınların kursa her geçen gün ilgi gösterdiğini söyledi.


Ezentaş, özellikle forklift, transpalet ve tavan vinci operatörlüğü için büyük ölçüde başvurular geldiğini kaydetti. Ezentaş, “Eskişehir’de 2014 Yılından beri İş Makinaları operatörü yetiştirme ve milli eğitim onaylı sertifika verme yetkisiyle çalışıyoruz. Eğitim sonunda kursiyerlerimize verdiğimiz sertifakalar tüm iş branşlarında geçerlidir. Kursiyerlerimiz, sertifikalı kalifiye eleman sayıldıklarından iş görüşmelerinde öncelikli olacaklardır. Bu noktada ülkemizin ve şehrimizin istihdamına katkı vermekten dolayı onur duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.