Kurt; "Muhalefetteki son kongreleri yapıyoruz"

Kurt; “Muhalefetteki son kongreleri yapıyoruz”
 CHP’de ilçe konreleri devam ediyor. Son olarak yapılan Seyitgazi ilçe genel kurulunda konuşan Başkan Kazım Kurt ise iddialı konuşarak; “Muhalefetteki son kongrelerimizi yapıyoruz” dedi. İl Kongresi öncesinde, ilçe genel...

 


CHP’de ilçe konreleri devam ediyor. Son olarak yapılan Seyitgazi ilçe genel kurulunda konuşan Başkan Kazım Kurt ise iddialı konuşarak; “Muhalefetteki son kongrelerimizi yapıyoruz” dedi.


 


İl Kongresi öncesinde, ilçe genel kurullarını tamamlama sürecini yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi, Seyitgazi kongresini de tamamladı.


Partili üyelerin büyük ilgi gösterdiği gene  kurula partinin üst düzey yöneticileri de katıldı.


SON KONGRELERİMİZİ YAPIYORUZ


Büyük ilgi gören genel kurulda bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, iddialı  açıklamalarda bulundu. CHP’nin iktidar yoluna girdiğini söyleyen Kurt; “Seyitgazi İlçe Kongremizin Cumhuriyet Halk Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kongrelerin muhalefette yaptığımız son kongreler olduğuna yürekten inanıyor, tüm parti emekçilerine teşekkür ediyorum. Kurtuluştan kuruluşa çok önemli günlerin 100. yılını yaşadığımız bu dönemde, tüm partili yoldaşlarımızın aynı inançla mücadele etmesi gerekiyor. Cumhuriyetimizin temellerine kazınan felsefeyle günümüzün sorunlarına çözüm üretecek ve iktidar yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.