ESMEK'den cezaevine kitap desteği

ESMEK’den cezaevine kitap desteği
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Şubat ayında sosyal medya hesaplarında duyurarak başladığı ‘Bir Kitap Bin Destek’ kitap toplama kampanyasında 15 binden fazla kitap toplandı. Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki ihtiyaç...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Şubat ayında sosyal medya hesaplarında duyurarak başladığı ‘Bir Kitap Bin Destek’ kitap toplama kampanyasında 15 binden fazla kitap toplandı.


 


Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki ihtiyaç sahibi okullar başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen kitaplar son olarak Eskişehir L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda yatmakta olan mahkumlara yollandı. ESMEK Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi’ndeki kursiyerlerin kargo yoluyla gönderdiği kitaplar, çeşitli cezalardan dolayı cezaevinde yatan mahkumlara ulaştırılacak.


Cezaevindeki kütüphaneleri güçlendirmek için kitap kampanyasıyla toplanan kitapların bir bölümünü cezaevine göndermek istediklerini ifade eden ESMEK yetkilileri, mahkumların cezaevlerinde zor vakit geçirdiklerini, bu yüzden de kitapların onlara arkadaş olabileceğine inandıklarını belirttiler. Kampanya kapsamında her türlü hikaye, roman, ansiklopedi, soru bankası vb. kitapların kabul edildiğini belirten yetkililer, kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 0222 220 76 88-0222 220 76 99’u aramalarının yeterli olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.