18 YIL HAPİS

18 YIL HAPİS
Eskişehir’de geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen tüyler ürperten cinayet olayının ilk duruşmasında mahkeme heyeti sanık hakkında karar verdi.Erenköy Mahallesinde yaşanan Afganistan uyruklu Malik Gülen (27) isimli şahsın...

Eskişehir’de geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen tüyler ürperten cinayet olayının ilk duruşmasında mahkeme heyeti sanık hakkında karar verdi.


Erenköy Mahallesinde yaşanan Afganistan uyruklu Malik Gülen (27) isimli şahsın elektrik kablosu ile boğularak öldürüldüğü ardından da cesedini parçalayarak bir bavula doldurduğu iddiasıyla tutuklanan Beitollah T.,(22) isimli Afganlı şahıs son kez hakim karşısına çıkartıldı.


Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık, maktul yakınları ile taraf avukatları katıldı. Olayın meydan geldiği gün, Malik Gülen ile buluşarak eniştesine ait eve gittiklerini ardından yemek yediklerini belirten sanık “Aramızda çıkan tartışma sonrası Malik’e sopa gibi bir şeyle vurdum. Amacım öldürmek değildi” dedi. Mahkeme heyeti Afganistan uyruklu sanığı ‘kasten adam öldürmek’ suçu iddiasıyla 18 yıl hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.