Köpek tartışması mahkemelik oldu

Köpek tartışması mahkemelik oldu
 Eskişehir’de aynı ikamette yaşayan 2 kadın besledikleri köpek yüzünden birbirine girdi.Olay İstiklal Mahallesi Metin Bey Sokakta yaşandı. İkameti ortak kullanan Hülya Ç. ile Meltem S. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandı.3’ncü...

 


Eskişehir’de aynı ikamette yaşayan 2 kadın besledikleri köpek yüzünden birbirine girdi.


Olay İstiklal Mahallesi Metin Bey Sokakta yaşandı. İkameti ortak kullanan Hülya ç. ile Meltem S. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandı.


3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde  görülen davanın ilk duruşmasına şikayetçi olan Meltem S.,ile tutuksuz yargılanan Hülya ç. katıldı. Duruşmada Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifade veren Hülya ç. olayın yaşanan tartışmadan kaynaklandığını belirterek “Amacım yaralamak değildi. Meltem ile aynı ikameti kullanıyorduk. Bir süre önce ayrıldık. O başka bir eve taşındı. Evdeki köpeği sevmeye gelmişti. Köpeği alacağını söyledi. Ben de vermem dedim. Aramızda tartışma çıktı. Elime geçirdiğim bıçakla karşılık verdim. Bir anlık öfkeyle olan oldu. Kendisinden mahkeme huzurunda özür diliyorum” dedi. Kendisini yaralayan Hülya ç.’ den şikayetçi olmadığını söyleyen Meltem S.ise davacı olmaktan vazgeçti. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.