Müze güvenliği için toplandılar

Müze güvenliği için toplandılar
 Açılışı geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı görkemli bir tören ile gerçekleştirilen modern müzede görev yapan güvenlik elemanlarına yönelik bir eğitim semineri düzenlendiği bildirildi.Tarihi...

 


Açılışı geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı görkemli bir tören ile gerçekleştirilen modern müzede görev yapan güvenlik elemanlarına yönelik bir eğitim semineri düzenlendiği bildirildi.


Tarihi Odunpazarı bölgesine kazandırılan müze bünyesinde görevli personelin tümünü kapsayan seminer Emre Güvenlik Şirketinin Müdürü Güven Erdurmaz tarafından verildi.


Konu ile ilgili bilgi veren Erdurmaz “Şirketimiz Eskişehir stadyumu başta olmak üzere birçok firma, fabrika ve işyerinin yanı sıra TüYAP fuar alanında güvenlik hizmetini başarılı bir şekilde yürütmektedir. Hizmet alanlarımızda kamu kurum ve kuruluşları da bulunmaktadır. OMM, müzesinde görev yapan elemanlarımıza, müze güvenliği, genel kolluk ve yasalarda ön görülen kişi veya kişilerin haricinde, silahlı içeriye alınmamasında gerekli uygulamalar mevzuata göre anlatıldı. Şirketimizde görevli elemanlarımıza yönelik bu tür hizmet içi seminer ve eğitimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.