BEBKA ELEMAN ALACAK

BEBKA ELEMAN ALACAK
Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Eskişehir, Bilecik, Bursa illerinde istihdam edilmek üzere toplam 6, uzman 1, iç denetçi 2 olmak üzere destek personel alımı yapılacağını duyurdu. BEBKA’nın merkez ofisinin...

Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Eskişehir, Bilecik, Bursa illerinde istihdam edilmek üzere toplam 6, uzman 1, iç denetçi 2 olmak üzere destek personel alımı yapılacağını duyurdu.
BEBKA’nın merkez ofisinin Bursa’da,  Eskişehir ve Bilecik illerinde ise yatırım destek ofislerinin bulunduğu belirtilen yazılı açıklamada “Ajans faaliyetini Bursa, Bilecik ve Eskişehir illerinde sürdürmektedir.  Sınavda başarılı olan adaylar bölge illerinden ajansın uygun göreceği herhangi birimde istihdam edilecektir” dedi.
Başvuru tarihlerinin 3 Şubat ile 14 Şubat tarihleri olarak ifade edildiği duyuruda, “Sözlü sınava katılacakların ilanı 21 Şubat 2020’dir. Başvuru yeri https: //sinavbasvuru. Sanayi. gov.tr,  ilan ve sonuç yerleri duyurusu ise www.bebka. org. tr adresinden yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.