Ali Ünal CHP'de İl Başkan Adayı

Ali Ünal CHP’de İl Başkan Adayı
CHP kongre sürecine girdi. İl Başkanlığı için seçimlere sayılı günler kala Ali Ünal da başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı.Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanlığına aday olduğunu duyuran...

CHP kongre sürecine girdi. İl Başkanlığı için seçimlere sayılı günler kala Ali ünal da başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı.
Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanlığına aday olduğunu duyuran Ali ünal,
“Siyasette gençlerin ve kadınların önünün açılması için, siyasetin demokratikleşmesi ve devletin sosyalleşmesi için, seçim barajlarının kaldırılması için, milletvekilliklerinin, belediye başkanlıklarının, meclis üyeliklerinin ön seçimle belirlenmesi ve siyasetin üzerindeki vesayetlerin kaldırılması için, parasız, laik ve çağdaş eğitim için, hak, hukuk ve adalet mücadelesi verebilmek için aday oluyorum” dedi.
Tüm bunları yapabilmek için sevgi, saygı ve birlikteliği sağlayacaklarını vurgulayan ünal, “Genç ve kadın üye yazılım seferberliği başlatacağız. Parti yönetimlerini ve komisyonları aktif hale getireceğiz. Sandıklardaki eksikliklerimizi gidereceğiz” ifadelerini kullandı.
ünal’ın adaylık açıklamasına da partililer de yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.