KALDIRIMLAR BİLE motosikletlerin işgali altında

KALDIRIMLAR BİLE motosikletlerin işgali altında
Cadde ve sokaklarda sayıları her geçen gün artan iki tekerlekli araçların neden olduğu olumsuzluklar vatandaşları da adeta canından bezdiriyor. Yasak olduğu halde tramvay güzergâhında cirit atan motosiklet ve bisiklet sürücüleri...

Cadde ve sokaklarda sayıları her geçen gün artan iki tekerlekli araçların neden olduğu olumsuzluklar vatandaşları da adeta canından bezdiriyor. Yasak olduğu halde tramvay güzergâhında cirit atan motosiklet ve bisiklet sürücüleri artık halkın can güvenliği açısından kullandığı kaldırımları bile işgal altına aldı.
Vatandaşların yoğun olarak gelip geçtiği ana caddeler ve sokaklarda kazalara da davetiye çıkartan bu araçlara yönelik gerekli denetimin yapılmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Kaldırımlarda bile yürüyemediklerini belirten vatandaşlar, trafikten sorumlu yetkilileri de göreve davet ettiklerini söylediler.
Ana caddeler başta olmak üzere ara sokaklarında araç parkından geçilmediğini de hatırlatan Eskişehirliler “Her yerde aynı sorunla karşılaşıyoruz. Bisiklet ve motosiklet sürücüleri bildiğini okuyor. Kullandığımız kaldırımlar bile iki tekerlekli araçlardan geçilmiyor.Bunlara müsaade edilmesin.Kaldırımlarda bile can güvenliğimiz kalmadı “diye dert yandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.