EĞİTİM SEN "KAMUSAL EĞİTİM YANINDA OLDUK"

EĞİTİM SEN “KAMUSAL  EĞİTİM YANINDA OLDUK”
KESK’e bağlı Eğitim Emekçileri Sendikası’nın 25. kuruluş yıldönümü, şube binasında düzenlenen ve ’Hayattan Sesler Müzik Topluluğu’nin da katıldığı bir etkinlikle kutlandı. Etkinlikte Eğitim-Sen Şube Başkanı Alkan,...

KESK'e bağlı Eğitim Emekçileri Sendikası'nın 25. kuruluş yıldönümü, şube binasında düzenlenen ve 'Hayattan Sesler Müzik Topluluğu'nin da katıldığı bir etkinlikle kutlandı. Etkinlikte Eğitim-Sen Şube Başkanı Alkan, laik,demokratik, bilimsel ve kamusal eğitimden yana olduklarını belirterek, "Bu mücadelenin onurunu taşıyoruz. Eğitimde onurla dolu bir 25 yılı geride bıraktık. Dayanışma içinde nice 25. yıllara oluşacağız" dedi.
Etkinliğe milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, EBTO Başkanı Dr. Arif Aladağ, Tarım-Or-Kam Sen Şube Başkanı Yaşar Akın ve diğer sendika ve meslek örgütü temsilcileri, sendikanın eski şube başkanları katıldı. Şube Başkanı Faik Alkan'ın konuşmasının ardından 25. yıl pastası kesildi ve Hayattan Sesler Topluluğu bir konser verdi. Konser ilgi ile dinlendi ve daha sonra Şair Erdoğan Ekiner bir şiir seslendirdi.. Etkinliğe yoğun bir katılım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.