Odunpazarı'nda sağlık söyleşileri

Odunpazarı’nda sağlık söyleşileri
  Odunpazarı Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin işbirliğinde ‘Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar’ konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi’nde düzenlenen sağlık...

 


 


Odunpazarı Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin işbirliğinde ‘Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar’ konulu sağlık söyleşisi düzenlendi.


 


Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi’nde düzenlenen sağlık söyleşinde, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr Nicel Taşdemir, tüp bebek tedavisi konusunda vatandaşlara bilgi verdi.


Taşdemir, tüp bebek tedavisinin ilk kez uygulandığı 1987 yılından bu yana, gebelik oranlarında önemli bir ivme yarattığını belirtti. Dünya üzerinde, tüp bebek tedavisi ve beraberinde kullanılan yardımcı üreme teknolojileri ile birlikte, bugüne kadar 8 milyondan fazla bebek dünyaya geldiğini söyleyen Taşdemir,  sürecin kendisi biraz yorucu ve karmaşık olabileceğini söyledi. Tüp bebek tedavisinde başarı oranları oldukça yüksek olsa da, sürecin kendisi sabır gerektireceğini ifade eden Taşdemir, kadınların çoğunun, tüp bebek tedavisi ile hamile kalabilmesi için, birden fazla kez tedavi olması gerekebildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.