ETO Ödül dağıtacak

ETO Ödül dağıtacak
Eskişehir Ticaret Odası’nın düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ın katılacağı törende gelir, kurumlar, ihracat, marka, inovasyon, istihdam, teknoloji, kente değer katan lider ve 50 yıllık...

Eskişehir Ticaret Odası’nın düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ın katılacağı törende gelir, kurumlar, ihracat, marka, inovasyon, istihdam, teknoloji, kente değer katan lider ve 50 yıllık üye kategorilerindeki ödüller sahiplerini bulacak. 


Eskişehir Ticaret Odası, 22 Ocak çarşamba günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde, Geleceğe Değer Katan Liderler ödül Töreni düzenleyecek. Saat 12.00’de başlayacak olan törene Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ve Maliye Eski Bakanı Naci Ağbal’ın yanı sıra milletvekilleri, protokol ve iş dünyasının temsilcileri katılacak. Törende kurumlar, gelir, ihracat kategorilerinde ve 50 yılını dolduran Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ödül takdim edilecek. Törende ayrıca Yılın İstihdam Lideri, Yılın İnovasyon Lideri, Kente Değer Katan Lider, Yılın Yerel Yüksek Teknoloji Lideri, Yılın Marka Lideri, Yılın İstihdam Lideri kategorilerinde ödüller sahiplerini bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.