Tarih Söyleşileri sürüyor

Tarih Söyleşileri sürüyor
 Odunpazarı’nı tarihin, bilimin, kültür ve sanatın merkezi yapma iddiasını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Bölge’de yer alan kitaplık ve galerilerde atölyeler, söyleşiler düzenlemeye devam ediyor.HABERİ;Türkiye’de...

 


Odunpazarı’nı tarihin, bilimin, kültür ve sanatın merkezi yapma iddiasını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Bölge’de yer alan kitaplık ve galerilerde atölyeler, söyleşiler düzenlemeye devam ediyor.


HABERİ;


Türkiye’de modern müzecilik alanında yapılmış en iyi örneklerden birisi olarak gösterilen Yeşil Efendi Konağı’nda ikincisi düzenlenecek Tarih Söyleşileri’nde tarihçi Cezmi Karasu bir kez daha tarih severler ile bir arada olacak.


“Kuruluşta Eskişehir” konulu söyleşi 22 Ocak çarşamba günü saat 18:00’de, Yeşil Efendi Konağında gerçekleştirilecek.


YEŞİL EFENDİ KONAĞI


Mustafa Kemal Atatürk’ün 98 yıl önce kaldığı tarihi Yeşil Efendi Konağı, Odunpazarı Belediyesi tarafından Yeşil Efendi Konağı “Atatürk ile Bir Gün” teması ile Eskişehirliler ile birlikte tüm Atatürk hayranlarının hizmetine sunuldu. Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sürprizlerin de yer aldığı Atatürk ile Bir Gün Galerisi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde Yeşil Efendi Sokakta bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.