Ülkü Ocakları Nutuk dağıttı

Ülkü Ocakları Nutuk dağıttı
 Eskişehir Ülkü Ocakları, Genel Merkez tarafından çocukların anlayacağı şekilde hazırlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ adlı eserini, bunun yanı sıra hikâye ve boyama kitapları hediye etti.Eskişehir Ülkü...

 


Eskişehir ülkü Ocakları, Genel Merkez tarafından çocukların anlayacağı şekilde hazırlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ adlı eserini, bunun yanı sıra hikâye ve boyama kitapları hediye etti.


Eskişehir ülkü Ocakları eğitim ve sosyal faaliyetler kapsamında yaptığı bu etkinlikte açıklamalar yapan Eskişehir ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, “Geçmişini bilmeyen, geleceğini tasarlayamaz şiarından yola çıkarak, ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından çocukların anlayacağı şekilde hazırlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ adlı eserini, bunun yanı sıra hikâye ve boyama kitapları hediye etmeyi uygun bulduk. Onlardan ülkemizin, bayrağımızın, vatanımızın ve dahi Atatürk’ümüzün kıymetini bilmelerini ve ona göre hareket etmekle yükümlü olduklarını hatırlatarak okumaları için söz aldık.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.