Emeklilerden CHP'ye talep dosyası

Emeklilerden CHP’ye talep dosyası
 Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir şube başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, siyasi partilere yönelik bir ziyaret programı düzenledi.Emeklilerin yaşadığı sorun ve talepleri sürekli gündeme taşıdıklarını...

 


Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir şube başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, siyasi partilere yönelik bir ziyaret programı düzenledi.


Emeklilerin yaşadığı sorun ve talepleri sürekli gündeme taşıdıklarını ifade eden Emekliler Derneği Başkanı Arif Duru ile yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdülkadir Adar’ı makamında ziyaret etti.


Emeklilerin yaşadığı sorunları dile getiren başkan Duru “Emekliler yeni yıla yine hayal kırıklığı ile girdi. Yapılan maaş artışı çok düşük oldu. Bizler yıllardan beri intibak yasasın meclisten geçirilmesini bekliyoruz. Bugün binlerce emekli aldığı maaşla geçinemeyince çalışmak için iş aramakta. Verdikleri maaşla geçinmek imkansız. Elektrik, doğalgaz ve gıda harcamaları başta olmak üzere iğneden ipliğe her şeye zam yapıldı. Maaş zammı daha cebimize girmeden eriyip gitti” şeklinde konuştu. İl başkanı Adar, Emeklilerden gelen talep ve sorunları içeren dosyayı genel merkeze ileteceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.