"Eskişehir'in başına çorap örülmek istendi"

“Eskişehir’in başına çorap örülmek istendi”
 Eskişehir Jeoloji Mühendisleri Odasının olağan genel kurul dün başladı. 2 gün sürecek olan kongrenin açılışında konuşan mevcut başkan Can Ayday, oda yönetiminin geride kalan iki yıl içerisinde yürüttüğü faaliyetler...

 


Eskişehir Jeoloji Mühendisleri Odasının olağan genel kurul dün başladı. 2 gün sürecek olan kongrenin açılışında konuşan mevcut başkan Can Ayday, oda yönetiminin geride kalan iki yıl içerisinde yürüttüğü faaliyetler hakkında üyelerine bilgi verdi.


2 yıl boyunca Eskişehir’de birçok sorun için mücadele verdiklerine dikkat çeken başkan Ayday “Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız gerçekten bu süre içinde hem Eskişehir hem de Ankara genel merkezimiz için ter döktük. Hatta belki Ankara için daha fazla çalıştık. Bundan tabi Yüksek Hızlı trenin rolü büyük. Gerçi bir kazadan sonra bayağı zorlandık. Afyonkarahisar içinde çaba sarf ettik. Bilecik ve Kütahya’nın ise alacağı var, onlara daha fazla katkıda bulunamadık.” Dedi.


çORAP öRüLMEK İSTENDİ


 Halkın yararına Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliğinin gücünü gösterdiklerini de söyleyen Ayday, “Bunda tabi ki Eskişehir’in başına örülmek istenilen çoraplarında rolü var. En büyük iş Eskişehir-Alpu Termik santral olayı ve Sivrihisar’daki obruk olayı mevcut. Burada öncelikle Jeoloji Mühendisleri Odası olarak aktif rol almadık. TMMOB’ne önder olduk. Onları bu işe kanalize ettik ve başardık. Fakat iş ne bitti, ne de sonuçlandı” dedi. Genel kurulun bugünkü bölümünde ise oda başkan, yönetim, disiplin, denetim kurulu üyeleri ile üst kurul delegelerinin seçimi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.