DP'den stadyum eleştirisi

DP’den stadyum eleştirisi
Demokrat Parti (DP)Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen haftalık Pazar toplantısında yaşanan deprem felaketi ve çöken stadyum hakkında açıklamalarda bulunuldu. Geçtiğimiz Cuma akşamı Elazığ ve Malatya’da meydana gelen...

Demokrat Parti (DP)Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen haftalık Pazar toplantısında yaşanan deprem felaketi ve çöken stadyum hakkında açıklamalarda bulunuldu. Geçtiğimiz Cuma akşamı Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem felaketinden ders alınması gerektiğini belirten Odunpazarı İlçe Başkanı Ural çakır “Depremde hayatı kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. En büyük doğal afetlerden birisi de depremdir. Vahim sonuçları da beraberinde getirmektedir. Bu tür olaylarda milletimiz yardım konusunda çok duyarlıdır. Depremden sonra Kızılay başkanı tarafında yapılan paylaşım vatandaşı tedirgin etti. Bu sahte bir hesaptan yapılan paylaşımda olabilirdi. Yapıların sağlamlığı çok önemlidir” dedi.
Eskişehir stadyumunda kar yağışı sebebiyle meydana gelen çökme olayına da değinen ilçe başkanı çakır “Yeni stadyumun hali içler acısı. Demokrat Parti olarak bizler, doğru yapılan her şeyin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Biz, yeniden konuşan Türkiye’yi çok özlüyoruz” diye açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.