SP "Tek kişilik iktidar var"

SP “Tek kişilik iktidar var”
Saadet Partisi Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen genişletilmiş divan toplantısında ülke genelinde yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Toplantıya katılan Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bekir Gündoğmuş, iktidarın...

Saadet Partisi Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen genişletilmiş divan toplantısında ülke genelinde yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Toplantıya katılan Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Bekir Gündoğmuş, iktidarın uygulamalarını eleştirerek, tek kişililik iktidar görüntüsüyle karşı karşıya olduklarını söyledi.
Cuma günü Elazığ ve Malatya illerinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralanan vatandaşlara da acil şifa dileğinde bulunan Gündoğmuş “Türkiye’nin bir deprem bölgesi olduğu asla unutulmamalıdır. Artık bir ders almanın zamanı geldi de geçiyor” dedi. ülke ekonomisi başta olmak üzere dış ve iç politikada çok büyük gelişmeler yaşandığına da dikkat çeken Genel İdare Kurulu üyesi Bekir Gündoğmuş “Bu yoğun gündeme rağmen kafasına göre hareket eden, ben yaptım oldu anlayışından bir türlü vazgeçmeyen tek kişilik bir iktidar ülkeyi yönetmekte. Ekonomi alanında krizin varlığını bile kabullenmeyen iktidar, mesele asgari ücrete gelince 2 bin 324 lirayı ancak lütfedebildi. Bunu da müjde verme gafletinde bulundular” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.