Kristal İş Sendikası delegeleri toplandı

Kristal İş Sendikası delegeleri toplandı
Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Kristal İş Sendikası Eskişehir şubesinde hafta sonu delege toplantısı gerçekleştirildi. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren ve sendikanın örgütlü olduğu fabrikalarda çalışan...

Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Kristal İş Sendikası Eskişehir şubesinde hafta sonu delege toplantısı gerçekleştirildi. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren ve sendikanın örgütlü olduğu fabrikalarda çalışan üyeler, şube binasında bir araya geldi.
Sendika Şube Başkanı Erdal Akayızı’nın yaptığı açılış konuşması ile başlayan toplantıya katılım beklenenin üzerinde oldu.Fabrikalarda çalışan işçi sorun ve taleplerinin dile getirildiği toplantıların devam ettiğine  işaret eden şube başkanı Akyazı,sendika yönetimi olarak belirlediğimiz sorun ve talepleri işverene bildirip çözüm getirilmesi için mücadele ediyoruz.Toplantılarımızın haricinde örgütlü olduğumuz işyerlerini de ziyaret ederek üyelerimiz ile bire bir görüşme sağlamaktayız” dedi.Düzenlenen toplantı,delegelerin yönelttiği soruların şube başkan ve yönetim kurulu üyelerinin cevaplandırmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.