AÜ, Yazılım Kış Kampı'na ev sahipliği yapıyor

AÜ, Yazılım Kış Kampı’na ev sahipliği yapıyor
Anadolu Üniversitesi ve Türkiye Linux Kullanıcıları Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen ‘Mustafa Akgül Özgür Yazılım Kış Kampı’nın açılışı Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans...

Anadolu üniversitesi ve Türkiye Linux Kullanıcıları Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen ‘Mustafa Akgül özgür Yazılım Kış Kampı’nın açılışı Anadolu üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’nın destek verdiği kampın açılışına Vali Yardımcısı Akın Ağca, Anadolu üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Başar, Anadolu üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Koordinatörü Mehmet Uğurlu ve çok sayıda kişi katıldı. Dört gün sürecek kamp programında farklı alanlarda farklı bilgi düzeylerine hitap eden “Ağ yöneticiliğine giriş”, “Android ile uygulama geliştirme”, “Web güvenliği ve denetimi”, “Zararlı yazılım analizine giriş”, “Blokzincir”, “FoxDot ile canlı müzik kodlama” gibi birçok kurs gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.