Amansız mücadele

Amansız mücadele
Eskişehir Emniyeti, son yaptığı operasyonla 8 Kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada bonzai maddesi, skunk maddesi, extacy uyuşturucu hap ve bir miktar uyuşturucu madde yapımında kullanılan...







Eskişehir Emniyeti, son yaptığı operasyonla 8 Kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada bonzai maddesi, skunk maddesi, extacy uyuşturucu hap ve bir miktar uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal amonyak ele geçirildi. Şüpheli şahıslar adalete teslim edildi.



Alınan bilgilere göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte 'Uyuşturucu Madde Ticareti' yapan şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışma başlatıldı. Yürütülen planlı çalışmalarda, 8 şüpheli şahıs yakalandı. Zanlıların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada; 82,70 gram gelen bonzai maddesi, 13,66 gram gelen skunk maddesi, 1 adet extacy uyuşturucu hap ve bir miktar uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal amonyak ele geçirildi.
Ayrıca yakalanan 5 şüpheliye 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak veya Kullanmak' suçundan işlem yapılırken, 3 şüpheliye ise, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan başlatıldı.
öte yandan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alınan S.Y., C.K. ve S.E. isimli şüpheliler emniyetteki işlemleri akabinde adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.