"Oğlumu almayın benden!"

“Oğlumu almayın benden!”
 Van’da önceki gün yaşanan çığ felaketinde şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Reşadiye Camii’ndeki cenaze töreninde top arabası üzerindeki oğlunun...






 


Van’da önceki gün yaşanan çığ felaketinde şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Reşadiye Camii’ndeki cenaze töreninde top arabası üzerindeki oğlunun tabutuna sarılan acılı annenin “Oğlumu almayın benden, vermem O’nu kimselere!” diyerek ağlaması ise yürekleri dağladı.


 


Van’da önceki gün yaşanan ikinci çığ felaketinde şehit düşen askerler son yolculuklarına uğurlandı. Eskişehirli Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca’nın Reşadiye Camii’ndeki cenaze töreninde ise gözyaşları sel oldu. çok sayıda Eskişehirlinin katıldığı cenaze namazında şehit düşen Jandarma Onbaşı Tarkan Karaca’nın yakınları güçlükle ayakta durabildi.


 


Van-Bahçesaray karayolunun 33. Kilometresinde çığ altında minibüsteki iki kişiyi arama ve kurtarma çalışması yürüten ekiplerin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca’nın (24) cenazesi dün baba ocağına getirildi.


Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Kubilay Caddesi üzerindeki baba ocağından alına şehit cenazesi Reşadiye Camiine getirildi. Vali, milletvekilleri, belediye başkanları, komutanlar, bürokratlar ile çok sayıda Eskişehirlinin katıldığı cenaze namazında şehit düşen Jandarma Onbaşı Tarkan Karaca’nın yakınları güçlükle ayakta durabildi.


“OĞLUMU ALMAYIN BENDEN”


Oğlunun şehit haberiyle birlikte yıkılan anne Nurhan Karaca, cenazenin top arabasına konulduğu sırada tabuta sarılarak “Oğlumu benden almayın. Kimselere vermem oğlumu” şeklindeki feryadı yürekleri dağladı. Gözyaşına boğulan ve fenalık geçiren anneye 112 sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Ambulansa götürülen gözü yaşlı anne tedavi altına alındı. Genç yaşta şehit olan Karaca’nın cenazesi gözyaşları ile Kanlıpınar şehitliğinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.