A.Ü.'de birincilik kutlaması

A.Ü.’de birincilik kutlaması
Anadolu Üniversitesi, SocialBrands’in yayınladığı verilere göre 1-31 Ocak 2020 dönemi ölçümlerinde resmi sosyal medya hesaplarıyla üniversiteler arasında aldığı birinciliğini pasta keserek kutladı. Sosyal medyayı en iyi...






Anadolu üniversitesi, SocialBrands'in yayınladığı verilere göre 1-31 Ocak 2020 dönemi ölçümlerinde resmi sosyal medya hesaplarıyla üniversiteler arasında aldığı birinciliğini pasta keserek kutladı.



Sosyal medyayı en iyi yöneten üniversiteler arasında zirvede yer alan Anadolu üniversitesi, Tüm Markalar Top 100 listesinde ise birçok önemli ve büyük markayı geride bırakarak Türkiye 36’ncısı oldu. Son bir ayda alınan bu önemli sonuçla Anadolu üniversitesi, tam 18 sıra yükselerek birçok büyük markaları geride bıraktı. SocialBrands'in yayınladığı verilere göre, 1-31 Ocak 2020 dönemi ölçümlerinde resmi sosyal medya hesapları ile üniversiteler arasında birinci olan Anadolu üniversitesi, bu başarısını pasta keserek kutladı.

“FARKINDALIK OLUŞTURMAMIZIN TEMEL SEBEBİ SOSYAL MEDYA DİLİNİ EKİP OLARAK KAVRAMIŞ OLMAMIZ”
Anadolu üniversitesi Medya Merkezinde düzenlenen birincilik kutlamasına Rektör çomaklı da katılarak burada bir konuşma yaptı. Rektör çomaklı, alınan birinciliğin temel sebebinin sosyal medya dilini ekip olarak kavramış olmaları olduğunu ifade etti. Rektör çomaklı, “Sosyal medya ve dijital ortamlar farklı bir dünya ve bu dünyanın dilini ekipçe yakaladık ve kullanmaya başladık. Sıralamada geride bıraktığımız birçok şirket milyarlarca lira, milyonlarca dolar ayırırken bu tür organizasyonlara biz ekip olarak bunu başardık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.