Balkan Gecesi'nde buluştular

Balkan Gecesi’nde buluştular
Odunpazarı BelediyeBaşkanı Kazım Kurt, BalkanGöçmenleri Kültür ve DayanışmaDerneği’nin düzenlediğiyemekte vatandaşlarlabir araya geldi.Balkan Göçmenleri Kültürve Dayanışma Derneği,üyeleri ile arasında bağlarıkuvvetlendirmek...

Odunpazarı BelediyeBaşkanı Kazım Kurt, BalkanGöçmenleri Kültür ve DayanışmaDerneği’nin düzenlediğiyemekte vatandaşlarlabir araya geldi.Balkan Göçmenleri Kültürve Dayanışma Derneği,üyeleri ile arasında bağlarıkuvvetlendirmek için yemekdüzenledi. Ekin DüğünSalonu’nda yapılan etkinliğeCHP Eskişehir MilletvekilleriUtku çakırözer ve Dr. JaleNur Süllü, Odunpazarı BelediyeBaşkanı Kazım Kurtile CHP Eskişehir İl BaşkanıAbdülkadir Adar katıldı.Dernek üyelerinin yoğunkatılım sağladığı etkinlikte,vatandaşlar Başkan Kurt’abüyük ilgi gösterdi.


ESKİŞEHİR’DEMOZAİK GİBİYAŞIYORUZ


Etkinlikte konuşan OdunpazarıBelediye BaşkanıKazım Kurt, Balkan göçmenlerininEskişehir’in enönemli oluşumlarındanbirisi olduğunu dile getirdi.Başkan Kurt, “Eskişehir’demozaik gibi yaşıyoruz.Sizler bu memleketin kalkınmasındaen büyük emekleriolan insanlarsınız. Bu şehirmutlu, gururlu, huzurlu vegüvenli ise burada sizlerinpayı çok fazladır” dedi.


HOŞGöRü VEBİRLİKTE YAŞAMAKüLTüRüNü GETİRDİK


Etkinlikte konuşmayapanlar arasında yer alanCHP Eskişehir MilletvekiliUtku çakırözer, bu etkinliktebulunmaktan büyük birmutluluk duyduğunu belirtti.Balkan göçmenleri olarak,Anadolu’ya hoşgörü vebirlikte yaşama kültürünügetirdiklerini ifade eden çakırözer,2020 yılının acılariçinde başladığını ifade ederek2020 yılının tüm dünyayave Türkiye’ye güzellik vebarışı getirmesini diledi.Etkinlikte konuşma yapanCHP Eskişehir MilletvekiliDr. Jale Nur Süllü de Balkangöçmenlerinin Türkiyeve Eskişehir’e çok şey öğrettiğinisöyleyerek, minnettarolduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.