Derfterdar'dan imza günü

Derfterdar’dan imza günü
Eskişehir Defterdarı Rahim Taş’ın; 9 adet ayrı türde kitap tanıtımı, imza günü ve söyleşisi Eskişehir Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin moderatörlüğünü ve sunumunu Gülşah Akgül Zafer yaptı.Rahim...

Eskişehir Defterdarı Rahim Taş’ın; 9 adet ayrı türde kitap tanıtımı, imza günü ve söyleşisi Eskişehir Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 


Etkinliğin moderatörlüğünü ve sunumunu Gülşah Akgül Zafer yaptı.


Rahim Taş söyleşisinde “Kitaplarımda, işlediğim konularda, yazdığım şiir, öykü, deneme, oyun ve romanda, yani tüm yazın türlerinde esin ve besin kaynağım insan olmuştur. İnsanı yazıyorum. Yazma yolculuğum, liseli yıllarımda başladı. O dönem okuduğum kitaplardan sözler, dizeler alıp evirip çevirip kendime mal etmeye çalışır ve çevremdekilere okurdum. Beğenilip ilgi gördükçe bu çabalarımı daha da artırdım. Bir yandan da fıkraları skeçlere dönüştürüp okulda, sınıfta arkadaşlara, öğretmenlere sunardım.’’ dedi.


Etkinlikte daha sonra şairler, Eskişehir Defterdarı Rahim Taş için yazdıkları şiirleri okudular. Etkinliğin sonunda ESKüDER Başkanı Gazi Durusu tarafından; Eskişehir Defterdarı Rahim Taş’a, Eskişehir’in kültür ve sanatına eserler kazandırdığından plaket taktim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.