"Altın kiralama devri başlayabilir"

“Altın kiralama devri başlayabilir”
Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, altın fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesinin kendilerini mutlu etmediğini söyleyerek, “Düğün sezonu da yaklaşıyor. Böyle giderse bu iş altın  kiralamaya dönecek”...

Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, altın fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesinin kendilerini mutlu etmediğini söyleyerek, “Düğün sezonu da yaklaşıyor. Böyle giderse bu iş altın  kiralamaya dönecek” dedi.


Altın fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesini değerlendiren Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, “Altının has fiyatı yılbaşında 290 lira civarındaydı. Şu an has fiyatı 315 liraya kadar çıktı. Bunun bir takım sebepleri var. Bu sebeplerin başında Japonya’nın 2019 yılının son çeyreğinde daralma yaşaması, bunun yanında çin’deki virüsün çıkması, ıphoneun gelirinin düşmesi ve ABD’nin de faizleri düşürüp parasal genişlemeyi sağlayacağım demesi altın fiyatlarının artmasına sebep oldu. Tabiki altın fiyatlarının artması bizim hoşumuza gitmiyor. İnsanların alım gücü düştüğü için bizim işlerimiz yavaşlıyor. Yapacak bir şey yok. Herhalde altın fiyatları daha da yükselmeye devam edecek” dedi.


Düğün sezonunun da yaklaştığına dikkat çeken Arıyürek, Bizim beklentilerimiz altın fiyatları artınca düşüyor. Eskiden altın kiralama vardı. Böyle giderse bu iş altın kiralamaya dönecek gibi geliyor” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.